Referenties

Op deze pagina kun je de referenties lezen van klanten van Pubquiz.nl!

Mathieu Sponselee Alphabet Nederland B.V., A BMW Group Company

Ieder jaar organiseren wij vanuit de personeelsvereniging Van Alphabet Nederland B.V. een Algemene Ledenvergadering. Sinds we de Pubquiz 3 jaar geleden hebben geïntroduceerd, als onderdeel van de ALV, is iedereen super enthousiast geworden voor dit evenement. De scherpe opmerkingen en vragen maakt dat iedereen met een grote glimlach deelneemt aan de quiz. De Pubquiz brengt zoveel meer collega’s op de been. Gegarandeerd ieder jaar weer een succes.

Dank je wel Peer, voor al 3 jaar op rij een fantastische Algemene Ledenvergadering onder jouw bezielende leiding!

Marjolein van Stiphout NVvk en VBTGG

Op 17 maart 2017 was Peer onze quizmaster tijdens een feestavond ter afsluiting van ons congres. Het resultaat: ruim 70 fanatieke tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten die vol overgave aan het quizzen sloegen! De pubquiz is een perfecte manier om te zorgen dat het publiek goed los komt. Super interactief en gevarieerd. Peer is zelf ook flexibel en enthousiast en staat garant voor een hele gezellige avond!

logo-vbtgg        NVvK-logo-nl

Wouter Hervij Onze Lieve Vrouwen Gasthuis - Amsterdam
Afgelopen jaar heb ik twee keer een personeelsfeest georganiseerd voor verschillende afdelingen van het OLVG. Snel kwam het idee van een pubquiz. Na wat over het internet gesurft te hebben kwamen we uit bij Pubquiz.nl (Peer Jochems).

Het blijft natuurlijk een gok om iemand in te huren via het internet en de verantwoordelijkheid uit handen te geven. Je kunt dan alleen maar hopen op een leuke avond. Deze gok kan je met Peer absoluut nemen. Beide feesten waren een groot succes dankzij de verscheidenheid aan vragen en de humor van de presentator.

Peer brengt de Pubquiz serieus, maar niet tè serieus. Er is ruimte voor een grap, een drankje en reactie vanuit het publiek. Het is fijn dat je de vragen kunt aanpassen aan het gezelschap, zelf vragen kunt insturen en het daarna los laten.

Een echte aanrader voor een leuk personeelsfeest.

Nathalie Soszna-Meurice UBN Uitzendbureau
Jaarlijks organiseert UBN een Kerstdiner om het jaar op feestelijke wijze af te sluiten. Dit jaar wilden wij het een keer anders doen. Niet een standaard diner waarbij onze collega’s de hele avond bij elkaar zitten, maar meer interactie, waarbij we ook op een leuke manier terug konden blikken op het afgelopen jaar. Wij zijn in contact gekomen met Peer, hij heeft de Pubquiz zeer goed georganiseerd en op de avond zelf gepresenteerd. Het was een groot succes!

Naast algemene vragen over sport, muziek, wetenschap, was er ook een deel dat op maat gemaakt was met vragen over onze eigen organisatie. Peer zorgde als presentator voor de juiste voice en sfeer. Hij wist zich perfect aan te passen op onze doelgroep. Hierdoor werd ons Kerstdiner aangekleed met een stukje entertainment dat naast doeltreffend en functioneel was, zeker ook zorgde voor de nodige hilariteit.

Wat ons betreft een zeer waardevolle aanvulling, die zeker voor herhaling vatbaar is!

UBN Uitzendbureau

Kees van den Bos Hukseflux Thermal Sensors B.V.
Hukseflux Thermal Sensors,  de wereldberoemde fabrikant van pyranometers, heeft ook dit jaar gevierd met een eindejaarsdiner, ditmaal  in “Le Vieux Jean”.

Zeer smakelijk, maar in een ietwat formele setting, vandaar dat het team van pubquiz.nl gevraagd was de tongen los te maken met prangende vragen.

Een groot succes.  En dat zegt wat, want wij zijn notoir lastig; een bont personeelsbestand van medewerkers in productie tot research, aangevuld met een tiental studenten.

Geen probleem voor onze enthousiaste quizmaster!

hukseflux-logo

Mick Lingerak, MSc CBRE Global Investors
De pubquiz was een daverend succes, een echte aanrader. Peer onze Quizmaster zorgde voor een ontspannen sfeer en de verschillende categorieën gaven iedereen de kans om leuk mee te spelen! De pubquiz is zeker voor herhaling vatbaar!
Karin de Zwart Schouwburg De Meerse

Wat een geweldige quizmiddag hebben wij gehad onder leiding van Peer. Peer is een ware quizmaster! Heel professioneel, flexibel en gezellig. Wij hebben mede dankzij hem een geweldige Personeelsdag gehad!

de meerse

Wouter Raadsen Symphony IRI Group NL
We hebben Pubquiz.nl ingehuurd voor een avondje quizzen met de Personeelsvereninging van de Symphony IRI Group NL. We hebben erover getwijfeld om zelf de quiz te verzorgen maar toch besloten om Pubquiz.nl in te schakelen.

Een erg goede keus achteraf. Peer, onze quizmaster zorgde vanaf het begin voor een leuke sfeer en zorgde dat zelfs de verliezers een leuke tijd hadden. Kortom, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Logo SymphonyIRIGroup

SanneFleur Boswerger NykampNyboer

Een van de personeelsfeestjes die NykampNyboer organiseert is het Themacafe. Ook dit jaar was het weer de beurt aan een aantal medewerkers om een feest te organiseren met een gaaf thema. Het thema werd “Back to the NykampNyneties”. Een feest waarbij iedereen zijn Aussies, Nike’s, tuinbroeken, plateauzolen en naveltruitjes weer uit de kast kon trekken! Naast vermaak door middel van kei harde jaren 90- beats, wilden we de totaalbeleving zo compleet mogelijk maken. Om die reden werd Pubquiz.nl ingehuurd voor het presenteren van een Ninetiesquiz.

Om de quiz nog persoonlijker te maken werd tevens een rood/groenquiz gepresenteerd. Daarbij kan men kiezen tussen twee antwoorden en zal er uiteindelijk één winnaar overblijven. De organisatie van het feest had vooraf de anekdotes aangeleverd waarover de vragen gesteld werden. Dit leidde tot hilarische taferelen! Na de quiz was het tijd om te borrelen en hebben we nog een aantal uurtjes kunnen dansen (hakken) op die geweldige jaren 90- muziek! Al met al was het een zeer geslaagd personeelsfeest en ben je met Pubquiz.nl verzekerd van een avond vermaak en gezelligheid, waarbij de presentatie in handen is van een zeer enthousiaste presentator met een enorme dosis humor, lef en professionaliteit!

Logo NykampNyboer

Thijs van Leest Pietercil Barends
Pubquiz.nl heeft ons een ontzettend leuke avond bezorgd om zo 2013 op een feestelijke manier af te sluiten!

De variatie van de vragen, het enthousiasme van de quizmaster en het fanatisme van de deelnemers hebben gezorgd voor een geweldig personeelsfeest!

Roel Massink TNO

Voor ons afdelingsuitje hebben wij pubquiz.nl gevraagd om een quiz te organiseren. Omdat TNO’ers het altijd erg leuk vinden om hun kennis te etaleren was dit een goede keus.. De quiz was op maat gemaakt en sloot perfect aan op de thema’s de spelen bij onze organisatie, zoals duurzaamheid en innoveren. Daarnaast was er natuurlijk nog genoeg ruimte voor lol en amusement.

Het leuke is vooral om te merken dat achter elke collega nog veel meer zit dan enkel het inhoudelijke werk, vooral de muziekquiz maakte nogal wat los in de zaal. Onder de enthousiaste leiding van Peer maakte de pubquiz onze avond tot een groot succes. Een echte aanrader voor ieder personeelsfeest.

TNO

ABN AMRO

Op 24 november hebben we (Organisatie Ontwikkeling, afdeling van ABN AMRO) Peer ingehuurd als quizmaster van pubquiz.nl. We hadden een zaal in één van de ABN AMRO kroegen afgehuurd, waardoor de pub-sfeer direct aanwezig was.

Peer maakte het plaatje verder compleet door zijn enthousiasme, humor en gezelligheid. Het inhuren van een quizmaster is ook echt een must have om de pubquiz tot een succes te maken.

We werden in twee teams ingedeeld en gingen de strijd op een leuke manier met elkaar aan. Aan het einde was iedereen laaiend enthousiast en is het team ook dichter naar elkaar toegegroeid, wat we ook graag wilden bereiken.

Groet, Bonnie

ABN1

Ir. Paulus Eckhardt Ballast Nedam

In november heb ik als afdelingshoofd zelf een afdelingsuitje georganiseerd. Een onderdeel daarvan, dat altijd goed aanslaat vooral onder het genot van een biertje, is een pubquiz.

Pubquiz.nl heeft voor mij een quiz op maat gemaakt met daarin vragenrondes, muziekrondes en fotorondes. Omdat we werkzaam zijn binnen de ingenieursbranche waren er twee muziekrondes waarin alleen maar infrastructurele verwijzingen waren, een fotoronde met daarin de logo’s van ingenieursbureau’s in Nederland en een fotoronde met daarin bekende bruggen uit de hele wereld.

Ik heb hier zelf vrijwel niets voor hoeven te doen en de kosten zijn erg laag. Ik heb zelf gespresenteerd in een kroeg in Utrecht. Alle medewerkers binnen de afdeling deden fanatiek mee, want een competitie element doet het altijd goed!

Het was absoluut zeer geslaagd! Een aanrader voor bedrijfsuitjes!

logo-ballast-nedam

Ellen Ohoioeloen - Eventmanager De Weijer

Tijdens een walking dinner op ons allereerste personeelsfeestje heeft Peer voor een superleuke uitdagende quiz gezorgd waarbij rekening werd gehouden met de verschillende leeftijden van alle deelnemers. De afwisselende vragen zorgden ervoor dat we allen betrokken bleven en veel lol hadden in de quiz.

Het is absoluut een meerwaarde om een heuse quizmaster als Peer erbij te boeken zodat we allen actief deel konden nemen. Met veel plezier kijken we terug op een geslaagd personeelsfeestje  mede dankzij Pubquiz!!

Schouwburg De Wijer

Bart Willems Heijmans

Ik heb Pubquiz.nl gevraagd om een quiz te organiseren tijdens onze jaarlijkse masterclass. Elke avond wordt een activiteit gepland waarbij naast de geselecteerde studenten ook diverse werknemers aanwezig zijn uit het bedrijf, van werkvoorbereiders tot aan de Raad van Bestuur.

De quiz is een ideaal middel om interactie te creëren tussen al die mensen die elkaar niet kennen. Het leuke aan een quiz is tevens de afwisseling in de vragen, van de reguliere triviavragen naar bedrijfsspecifieke vragen afgewisseld met de petje op, petje af quiz. Kortom erg afwisselend en naar eigen inzicht in te delen .

Bijzondere complimenten voor de presentator Peer, die op geheel eigen wijze een gezellige en ongebonden sfeer weet te bewerkstelligen

800px-Heijmans_Logo.svg

Svenk Vonk NIBAG

De collega’s maken zich op voor een lekkere maaltijd en een gezellige quiz. Er zijn zes teams samengesteld en de Battle kan beginnen. Alleen jammer dat de algemene competitie zich focust op het verslaan van slechts één team en dan nog specifiek van één persoon in dit team.

De eerste ronde, de filmquiz was een eitje. Gelukkig is ons team in het bezit van een filmfreak die alle Pixar-filmkarakters kent. Hetzelfde geldt voor de muziekronde, het team schrijft het ene na het andere goede antwoord op. Zelfs de instinker van de Muppets wordt niet gemist, dankzij Animal.

Na elke ronde wordt de antwoordstrook aan een volgend team gegeven ter controle. Het nakijken van de antwoorden levert hilarische discussies op. Omdat iedereen steeds fanatieker wordt, worden de antwoorden op de letter nauwkeurig gecontroleerd: “is Party Animal wel goed als de groep eigenlijk Party Animals heet?”

Na zes verhitte ronden wordt de uitslag bekend gemaakt. Natuurlijk heeft het te kloppen team alsnog gewonnen, ondanks het feit dat het nakijkende team zelfs goede antwoorden fout had verbeterd en fout gerekend. Zelfs met valsspelen was het team niet te verslaan!

Tijdens de quiz zijn er ook nog twee goed/fout rondes gespeeld. Hier ging het voornamelijk tussen Uden en Oldenzaal, waarbij Uden tot twee keer toe als winnaar uit de bus kwam. Blijkbaar heeft Uden de beste gokkers! Voortaan worden de offertes dus door Uden opgesteld…

nibag-14_600

Bas Familie van Vliet

De pubquiz was een doorslaand succes! Hartelijk dank. Men was zo enthousiast dat alle rondes gespeeld zijn en er een teleurstelling was toen het klaar was…

Mooier konden we het niet hebben.

Namens de familie, dank voor je inspanningen!

Berend Snijders Bureau Integratie

Allereerst dank nog voor de fijne organisatie van de pubquiz tijdens ons personeelsuitje.

Ik heb je daarna niet meer gesproken, maar wat ons betreft was het een groot succes.

M’n collega’s waren enthousiast, vooral ook door jouw performance als quizmaster.

Geert van den Berg QI ICT

Peer,

Bedankt voor al je moeite. De PubQuiz was een daverend succes. Iedereen heeft er van genoten. Volgend jaar staat hij weer op de planning!

future

Ir. M. Uchtman Servex

Als Bouwzaken NS stations retail bedrijf, willen wij graag aan het begin van het jaar al onze stakeholders, zowel intern als extern meenemen in de scope van dat komende jaar.

Dit jaar hebben we gekozen om een bedrijfsspecifieke quiz te organiseren, om zo op een luchtige manier onze boodschap over te brengen. Dit is bijzonder goed geslaagd!  Iedereen was aangenaam verrast, er werd een standaard powerpoint verwacht en geen interactieve quiz met een serieuze boodschap met ook hilarische momenten!

142

SM Kees Air Task Force 19 -Afghanistan

Beste PubQuiz.nl (Peer Jochems)

Ontzettend bedankt voor de goede en vooral leuke pubquiz die wij van julle hebben mogen genieten.

Tijdens onze uitzending hebben wij jullie een pubquiz gevraagd om een leuke avond te kunnen organiseren op ons kamp in Masar e Sharif. Hier zijn jullie direct ingesprongen en hebben ons binnen de kortste keren voorzien van een leuke quiz inclusief alle materialen die benodigd zijn om deze quiz te kunnen geven. En dat alles geheel belangeloos!

Hierdoor hebben wij een ontzettend leuke avond gehad en veel lol met elkaar kunnen beleven!

Echt een leuke quiz en zeker een aanrader voor elke kroeg, vereniging of wie dan ook!!

Nogmaals: Hartelijk dank!!

Embleem ATF19

Print Friendly, PDF & Email