Themaquizzen

Je hoeft niet per se een café te hebben om te kunnen quizzen. Ook als particulier kan pubquiz.nl je voorzien van een scala aan leuke themaquizzen voor diverse gelegenheden. Heb je dus een vriendenweekend, familiedag, sportmiddag, vrijdagmiddagborrel, weekendje weg met de schoonfamilie, of iets heel anders, bestel dan ook eens een quiz, een avond vol hilariteit gegarandeerd!

Al onze themaquizzen worden geleverd met afgedrukte fotorondes, een cd voor de muziekronde (als je deze liever als mp3 hebt, dan kan dat ook), afgedrukte vragenkaartjes met bijbehorende antwoorden. Ook is er voor elk team een handig en mooi vormgegeven boekje waar de quizteams de antwoorden in kunnen vullen.

Op locatie heb je dan alleen een geluidsinstallatie nodig om de cd af te spelen, pennen en een quizmaster. Geen quizmaster? Wij verzorgen ook quizzen mét quizmaster.

Een quiz is ook ideaal als ‘slecht weer – programma’! Valt je activiteit in het water? Dan levert pubquiz.nl een misschien nog wel leuker alternatief!
Print Friendly, PDF & Email